Beträffande det arga mailet jag skrev om: Publicerat 2017-05-14 13:55.

Nu skall jag lägga in det men det är lite censurerat.

Hej endometriosbloggerska. Jag hamnade på denna blogg på jobbet. Blir riktigt **** förbannad när jag läser hur du skriver om Endometriosvården. Det är **** inte rättvist. Du gör **** inte annat än gnäller. Vad vet du? Gör *** vad du vill med detta mail. Lägg ut det på Bloggen men det lär du väl *** inte göra för då kommer väl *** ingen ***** att läsa den. Ont har väl alla mer eller mindre någon gång för i ******* blir så trött. Jag träffar *** dagligen gnällpatienter som dig och jag blir så trött. Ha en ***** *** trevlig Söndag.

Mitt svar till dig: Klart jag lägger in det du mailat mig men dina svordomar censurerar jag till hänsyn mina läsare. Jag måste så klart lägga ut det på min blogg. Det låter som om du mår lite dåligt och hoppas du får hjälp. Jag skulle kunna skriva ett lika elakt mail tillbaka men vad ger det? Jag kan i stället informera dig om att jag pratar bara av egna erfarenheter kontra Endometriosvård. Den allmänna vård jag och min familj fått för övrigt, både allvarliga tillstånd och lite normala tillstånd så som halsfluss och liknande har vi fått klanderfri vård. Tror du jag är ensam att blogga om Endometriosmöten in vården? Det är sådant bemötande som ditt mail innehåller vi fått vid besökt Endometriosvård. Vi är med i flera Endometriosforum och bli gärna medlem i sådana så kommer du få se att vår familjehistoria betr Endometriosvård är densamma bland alla dessa som är med. Fast jag ångrar mig, gå inte med, du klarar nog inte det om man tänker på ditt empatiska mail. Sedan önskar jag dig att du kryar nog snart på dig. BLI LYCKLIG <3