Nu när mörkret faller och vintern smyger sig på händer det mer i sitt liv än vad man tror, då kan det vara skönt att ta fram sin lilla data, skriva allt som kommer i sin väg och på köpet kan du bli en Månadens Bloggare i Vimedbarn, läste jag. Är du inte bloggare där ännu kan du bli. http://stinas.me/oka-dina-chanser-att-bli-toppbloggare/ Här berättar Stina om hur det går till. Värt att testa....

Idag är det en dag som alla andra men inte riktigt så ändån. Jag känner lycka, känner att jag äntligen kan luta mig tillbaka. Många hektiska år har gått, livet har slarvats bort dem senaste 15åren, bl.a pga Evelinas Endometrios. Jag och min man börjar slappna av, börjar se varandra igen lite bättre efter all dimma i alla år med Evelinas sjukdom. Jag älskar livet, har funnit kunskap genom att hålla allt dåligt borta genom "The Secret" det är svårt att ställa om sig men det funkar faktiskt. Jag skall skriva om det i mitt nästa blogginlägg.

Kärlek till er alla där ute. Karma !