VAKNAR MED ATT LÄSA DENNA KOMMENTAR som svar till ett av mina blogginlägg och trodde inte det var sant så jag gnuggade mina ögon två ggr för att läsa om det igen och igen. Jag blev tårögd och ödmjuk inför att en läkare bekräftat min blogg och som tar med sig min *helhets-beskrivning* i sitt arbete i möte med vissa kvinnliga patienter, jag undrar om det är en kvinnlig, knappast en manlig, vad tror ni?

*Jag är en nyutexaminerad läkare och varit i mkt kontakt med kvinnliga patienter som vi inte hade en aning om vad deras problematik varit. Efter jag av en slump kom in på din sida har jag lärt mig mkt om kvinnosjukdomen Endometrios och tar med mig kunskapen jag fått till mig här när jag får en kvinnlig patient med buksmärtor. Tyvärr får jag ingen respons som nyutexaminerad läkare betr Endometrios vid eventuella misstankar jag får betr vissa kvinnliga patienter. Det är svårt. Vill du ska veta att jag har pga din historia om din dotters Endometrioskamp bestämt mig för att ta reda på allt jag kan om Endometrios för att kunna rädda ngn eller några kvinnor ur en lång mångårig kamp för att få en diagnos så tidigt som möjligt för att kunna leva ett så drägligt liv som möjligt med att mota Olle i grind. Jag rekommenderar numera din blogg till läkare så de kan sätta sig in i helheten vad som händer om vi inte handlar snabbt för kvinnors lidande. Jag förstår du ligger 1:@ med din blogg för den innehåller allt vi läkare bör tänka på vad gäller kvinnors smärtor i underlivet och dess konsekvens om vi inte snabbt kan ge er den rätta diagnosen.*  L.E