https://www.tv4play.se/program/vardagspuls?video_id=3202821

Mats Olofsson!

Varför tog du inte upp alla sorters behandlingar, som enantonbehandlingen som egentligen är mot prostacanser? All stark morfin, epilepsimediciner, m.m att alla Gnrh analoger inte oftast hjälper alls utan man får ändåck ägglossning. Jag minns inte alla drogklassade mediciner som getts till vår dotter men man drogar ned oss kvinnor för att slippa operera för det skulle kosta samhället så mkt. Räkna ut ca: 200000 för att ge dem en balans med operation när det behövs. Åh! jag blir så frustrerad. Och vilken forskning i Sverige menar du? varför svarade du inte på den frågan indirekt? Om det görs forskning borde vi väl få känna på den. Jag kan inte hitta ngn forskning om endo i Sverige.........Jag vågar inte ge ut min bok för då blir jag väl anmäld på ett eller annat sätt. Min bok är väldigt provocerande och väldigt kritisk till endometriosvården, politikers slapphet. Jag blir grymt frustrerad. Det lät väldigt enkelt, men det är mkt mer än det du sade Mats. Vi är försökskaniner, det är den forskningen du pratar om.