Har massor att göra idag och under tiden jag håller på finns du min älskade dotter i mina tankar hela tiden. Tänker på vad & vart du kunde varit i livet idag. Du kunde ha varit klar Socionom, kunde ha varit klar Jurist, kunde ha varit klar Arbetsterapeut, kunde ha varit klar Hudterapeut, kunde ha varit klar Beteendevetare, kunde ha bott hemifrån för länge sedan, kunde förmodligen varit mamma, kunde förmodligen varit äktad av en underbar make, kunde förmodligen uppnått hälften av dina drömmar redan, exempel: alla resor du velat göra. MEN! så vart det inte på grund av din Endometrios. Du har fått hoppa av dina utbildningar för du ingen hjälp fick, som jag kan tycka, I TID. När vi började söka vård för dina svåra smärtor, kunde du inte bli sjukskriven för du ingen diagnos hade, från de som skall vårda, det vi betalar skatt för. Då fick du hoppa av dina studier, säga upp dig från dina jobb. Hade man lyssnat på min information om att jag själv har ENDOMETRIOS, att jag ser alla signaler för Endometrios på dig men ingen brydde sig av alla de som vi uppsökte i vården. Alla remisser vi vart skickade på, hur svårt kan det vara? Svåra menssmärtor, svåra ägglossningar, ska man från GYN då remitteras till mag och tarm, ett av alla exempel? Jag är ingen läkare men om man tänker logiskt som Gynläkare, att detta bör vi göra en grundligare undersökning, som ex, laparoskopi när du varit på gyn tusen gånger tills du inte fick komma mer. FINNS DET VERKLIGEN INGEN GYNLÄKARE SOM INTE HÖRT TALAS OM ENDOMETRIOS??????? Evelina! jag vill ge dig en Loge i DIAMANTER, jag har jobbat i vården i 30 år, sett mkt elände, MEN! inte sett ngn som rest sig upp så många gånger som du. Den styrka du burit på och bär på, jag förstår inte vart den kommer ifrån. Emellan varven av din sjukdom, har jag trott på att detta är slutet, som under 2013, straxt innan din diagnos som du fick då på sommaren. Du vägde 40kg som lägst då, 26år. Lite innan hade Emilia avlidit pga sin då OKÄNDA Endometrios och med den, bl.a undernäring, Emilia skickades runt, runt, runt i vården, ingen, ingen läkare, vårdpersonal, hade kompetensen att ställa diagnosen Endometrios på henne förens det var försent för hennes. Fan vad jag kämpade för dig då, du hade även fått blåsljud på ditt hjärta. Idag, efter den senaste Op i Aten förra månaden ser jag att du börjar komma tillbaka till livet, igen..... Du har fått anpassa ditt liv efter din sjukdom, du har fått anpassa arbete efter din sjukdom. När du ännu en gång stod där utan Jobb och Skola p.g.a din djävla endo fick du förfrågan att jobba på en fritidsgård och du insåg att du bara älskar det, du är inte kvar just på den gården idag men du har stannat inom den genrén, du vart LASA:d samtidigt vart du antagen till nya studier, inom det området, samtidigt som du jobbar med det. Du älskar det, du älskar pedagogiken i det hela och du har underbara barn & ungdomar där, bra Chef och arbetskamrater. Jag vet att allt du tar i blir GULD som GLIMMAR. Älska dig själv ännu mer, fortsätt vara ärlig i din omgivning. Jag har hört så mycket beröm om dig vart du än vänder dig. Jag är stolt över dig, jag är tacksam över alla dina möten med människor som ser DIG, vem DU ÄR och den enorma Sociala kompetensen du bär på, att du kan möta alla människor i olika sammanhang och med det *nå dem*. Det är vad jag fått höra om dig. Du har haft 2 underbara, utomstående ELDSJÄLAR med dig på vägen de senaste åren, allt har ett sammanhang. Jag vill tacka dem av hela mitt hjärta. Finns inga ord, men jag skall sluta tjata om det till en av dem då jag är väldigt medial och vet.


 

Evelina! med hjälp av dina "2 Eldsjälar" har du fått styrkan att Äntligen börjat säga IFRÅN.

OCH ALDRIG TA SKIIIT IGEEEEN, nä!! (Laleh)


Du min älskade dotter, DU är en vacker själ. Du är min hjältinna. Du är helt fantastisk.


DIN LEJONMAMMA.

Vi älskar dig! Din mamma & Pappa