Gick igenom mina länkar på min Blogg här. Läste i Evelinas gamla Blogg. Fy f----n! Blev så hemskt upprörd av den.

Jag inser att man aldrig kan bearbeta skiten eftersom jag reagerar som jag gör. Försöka glömma skiten är det enda man kan göra, ELLER? Blir så förbannad att de flesta med icke-DIAGNOSEN endometrios får kämpa för sin rätt att få en diagnos och när man väl får en diagnos OM man får en så blir man f---n lika illa bemött, ignorerad och kränkt. Gyn får en att känna att man inbillar sig, att man är den enda med detta problem men de vet f---n att de har Endometriospatienger DAGLIGEN med samma underlivsproblematik men de skiter i det. Tänk er nu att Endometrios är vanligare än ex, diabetes, hur kan man inte ställa en diagnos genom att man som vårdpersonal/läkare på Gynmottagningar har hjärnan i RÖVEN när de dagligen jobbar med Endopatienter de ignorerar.


Evelinas Blogg https://nouw.com/edelweiss