Jag är så dålig på att gå in och se över min statistik för denna Blogg. Blir väldigt förvånad när jag ser att jag i April månad haft hela 20.895 besökare. Då är det inte inräknat hur många sidor var och en varit inne på för jag kan ju även se det och det är jättemånga. Jag får många inlägg och mail men dem är jag jättedålig att svara på. Mailen jag får försöker jag svara så gott jag kan på då dem frågar mer detaljerat vem i Athen de ska kontakta. Om jag räknar ihop hur många som varit där och opererat sig sedan jag startade min Blogg så kan det vara runt 10 Endometrios drabbade som inte får hjälp här. Som har samma historia som Evelina. Jag har hört av alla som är mig så tacksamma som blivit jättefint bemötta av dem som varit inblandade i deras Op i Aten. De har varit förvånade över den noggrannhet som varit både innan Op och efter Op och även med Uppföljningen när de kommit hem antingen via mail eller telefon. Jag vet att en av dessa endosystrar ska ned igen för att göra samma Op som Evelina gjorde i September 16. Hade inte Evelina gjort den hade hon inte mått så bra som hon gjort sedan dess, hon jobbar och pluggar på distans, båda heltid. Hon hade förstås inte klarat sig utan värktabletterna som hjälper lite granna. När de kroniska smärtorna spökar då kan det blir en och annan Oxinorm men då ska hon ha en 10 smärtig skala för att ta en. Hon mår väldigt dåligt av Oxinormen men för det mesta kan hon bryta smärtan med en tablett och vakna morgonen därpå med smärta på 4 eller 5 och det kan hon leva med genom att åka till jobbet fungera i arbetslivet med. Den läkaren hon fick till sig nu i Norrköping gör nog så gott han kan, vad kan han göra som inte de andra kan? Jag är inte arg på läkarna, de måste må dåligt att inte kunna ge Endomoetriosdrabbade hjälp. Jag är däremot så förbannade på Politikernas tafatthet genom att de inte ger tillräckligt med forskningspengar till forskningen. Jag skrev om det i ett av mina inlägg där en Endomoetriosforskare i Solna bekräftade i en intervju att det inte är mycket pengar de får att forska med. Jag har skrivit till både Hälsoministern Gabriel Wikström och Statsministern Stefan Löfven och frågat hur mkt man lägger på forskningspengar till Endoometriosforskningen men inget svar ännu. När jag förberedde att starta upp den första Svenska Endoometrios-Manifestationen utanför Sveriges Riksdag Mars 2014 så svarade Göran Hägglund på mina mail personligen och det ändes stort. Han brydde sig. Jag kan lägga in dem i min blogg. Ska bara hitta dem.

Jag är bara så tacksam att vi rekommenderades Dr. Georgous i Aten på ett Endometriosforum av en tjej som Op av honom med goda resultat och vad jag förstår var hon också mt illa däran utan att få hjälp här (Han är Professor i Gynekologi, har ett eget IVF center bl.a, och specialiserat sig på Endometrios i England i ca: 5 år för att sedan åka hem till Grekland och starta upp. I England har man kommit mycket längre med att hjälpa Endometriospatienter. Så alla ni som tänker ta pengar ur er egen ficka för att något sånär få ett så drägligt liv som möjligt genom att kunna jobba, umgås eller vad man nu missar när man är gift med sängen och förlorat sin kärlek, vänner på grund av denna Svenska O-kompetens inom Endometriosvården, skaffa information om England också. Gå in och Googla på UK:s Endomanifestationer, det är hur stort som helst, där vet varenda människa vad Endometrios är.

Nej ni alla. Vi håller på att byta ut insynsskydd samt staket runt altandäcket. Det har suttit där enda sedan vi byggde för 10 år sedan. Jag skall bege mig för att impregnera och olja in allt min man förberett åt mig med sin såg. Kanske jag hinner göra några innan solen försvinner och snön kommer idag den 11 Maj 17. Håller tummarna för att sommaren blir varm och underbar. Var rädda om er därute. KÄMPA PÅ......