Hon har varit inne och läst min blogg flera gånger. Hon ligger nämligen på sjukhuset för att få hjälp med smärtlindring. Hon berättade att hon åker in för smärtlindring flera ggr per kvartal. Hon har gett upp för att få ngn annan hjälp, så som en operation. Hon har aldrig opererats. De tror att dem inte klarar det för att det inte kommer bli bättre. Jag blev förvånad. Ju mer tiden går, desto allvarligare endometrios. Hon har fått namnet till Läkaren i Aten. Jag skall även kontakta honom först, det ville hon. Jag skall även hjälpa henne söka förhandsbesked på FK, för hon har inte råd annars då hon förlorat sitt jobb pga sin sjukdom Endometrios. Är jag förvånad över att höra det? NEJ! Är jag förvånad över att hon förlorade sin man, pga ej genomförbar sex, Nej! är jag förvånad över att hon förlorat sina vänner pö om pö genom åren, Nej! är jag förvånad över att hon förlorat släktbanden? Nej! Är jag förvånad över den ensamheten som Endometrios för med sig ? Nej! nej! nej! Var tappar fina du. Jag finns här och skall få iväg dig till Aten på ett eller annat sätt. Hopp!