Som jag skrev tidigare så satt vi tidigt i våras och planerade Evelinas 30års fest med bordsplaceringar, vart de skulle sitta som ute, inne, altan eller i uterummet, mat, dryck men eftersom hennes ENDOMETRIOS-smärtor blivit mkt värre har hon bestämt sig för att inte fira sin 30års dag alls och det beror på som med allt annat när det gäller ENDOMETRIOSEN att man inte kan planera från månad till vecka till dagar till dag, för som hon sade: vem vill fira ngn som måste lägga sig emellanåt eller tänk om jag vaknar av att jag har djävulska smärtor och måsta ringa alla återbud och de har handlat presenter och en massa annat, jag skulle inte kunna se dem i ögonen efteråt......... Det gör så himla ont för henne och för oss. Jag minns i början efter vi flyttat hit hur hon firat med massor av folk här eller bara spontan festat med alla sina vänner här, trevligt folk  <3  som vet hur man festar utan att bete sig, det saknar hon OCH dem. Jag drömde inatt att de kom och kidnappade henne på hennes 30års dag för att fira henne, jag vaknade så himla glad av drömmen, den sitter i ännu. Tänk om det verkligen skulle hända.......... (^) :-D (y) <3 <3 8-)