Jag är glad nu, för jag kan tydligen börja tjäna pengar på min blogg. Har fått lite förfrågningar men jag måste kolla upp det först ordentligt. Jag fattar det inte själv då jag egentligen startade bloggen för att skriva av mig. Om jag skall vara ärlig har jag lärt mig mkt på all fakta jag hittat. Förra månaden hade jag nästan 10.000 besökare och denna månad hitintills idag står det 4444 besökare, ett änglanummer till på köpet. Många klickar in sig på endometrios hos män, endometrios hos bebisar m.m samt förhöjda hjärtrisker, samt nya lagen om att man som ensamstående har rätt att få insemineras m.m. Fattar inte att bloggen går så bra, får flera mail per dag om bl.a förfrågan hur de skall söka föhandsbesked jag skrivit om och kontakt med läkaren vi anlitat 2ggr. Det är så kul. Jag känner jag fått upprättelse. Allt går bra nu för tillfället och det är skönt i all sorg. Kärlek och hälsa till er alla.