Jag hade så rätt i ett av mina tidigare blogginlägg. Det som stör mig mest är att Gynläkaren i Linköping tror hen kan snurra till det för mig i sina mail till mig för att kunna slippa ta ansvar över sina tidigare mail om huruvida det skulle gå till här i Norrköping med den nya Gynläkaren Evelina skulle få kontakt med. Jag fick rätt i hur det skulle bli och hen tror hen kan snacka bort det. Det är det samma med de missvisande Journalerna, de skulle ändra själva, men över huvudet skickade de dem till IVO utan att informera Evelina, bara så där. Idag var jag i kontakt med IVO igen, fick massa info om att de i Sjukvården själva skall ändra i Journalerna bl.a uppenbara fel, och det kan man ju verkligen säga att det skrivit ett stort uppenbart fel att Evelina har GRAVIDITETSSMÄRTOR. EVELINA ÄR OFRIVILLIGT BARNLÖS. Det som läkaren, eller den hon nu skyller på, har skickat in till IVO, skulle inte lämna detta till IVO, skall patienten själv göra. När jag tog upp det med Gynläkaren i Linköping slog hen ifrån sig det, sade jag skulle prata med den som skulle ändra i Journalen med mina önskemål men plötsligt hade de sänt in det till IVO, först sade Gynläkaren att det var hen som skickat in det till IVO sedan när jag påpekade att det inte är hon som skall göra det och dessutom över huvudet på min dotter skyllde hon på den andra personen som jag vart hänvisad från hen jag skulle skicka rättelserna till och den hen skulle ändra det. Snurrigt va? skyll på andra bara, förväntar mig inget annat från hen. Mig kkan ingen lura i alla fall, jag har alla mail sparade och där står det ju svart på vitt allt från dessa två bl.a hur jag skulle göra och hur hen då skulle kunna ändra. De läkare som inte kan skriva journaler utan måste lägga till lite osanning och drama om vissa patienter skall inte vara läkare, de passar bara till författare eller städare eller något. IDIOTER!!!!Vem fan tror de att man är? VA?