Nu sitter vi och väntar på att Evelinas ska Röntkas för hennes benskörhet pga 4 års användning av Zynarelan, efter det ska hon ta blodprover på en annan avdelning. Sedan vi varit på Gyn i Linköping med Evelina har hennes smärtor blivit värre. Hon blev då äntligen lovad Endometrios-operation efter sommaren. Jag vet inte hur länge hon orkar gå med denna smärta. Läkaren frågade en del bl.a om min Endometrios, jag ska lägga in viss del av mina Journaler här så småningom. Kanske lika bra då *Gurun* i Uppsala ifrågasatte MIN Endo, han hann knappt hälsa förrän han frågade om jag hade Endo, jag trodde vi var där för Evelinas skull. Jag kände mig misstrodd så jag frågade om han ville se mina 3 Buksnitt och INGET svar. Jag är dock lycklig för att hon har problemfria kollegor som är underbara och en ÖVER-Chef som är underbar. Det hjälper henne att orka åka till jobbet och kämpa på men som hon sade igår: Mamma och Pappa! jag ska bara sova på min semester för att ORKA jobba tills jag ska Opereras. Jag tänkte i mitt stilla sinne: andra planerar resor och annat till sin semester. Jag älskar dig Evelina. Till de som får för sig att det verkar vara JAG OCH MIN MAN som driver på att Evelina ska ta bort ALLT: SKÄMS PÅ ER, SKÄMS!!!!!!!