Orkar inte svara alla men eftersom jag vet att många av er läser min blogg så får ni svaret här. Var bara inte upprörda över vad hon gjort eller håller på med, har förstått att hon och hennes man är som de är, ärligt talat är jag mkt rädd för dem efter alla mail jag sedan fick ifrån dem när jag ville veta VARFÖR?? Jag har gått och grunnat på om jag skall göra som de flesta av er bett om betr, T. efter att ni läst artikeln, jag har inte läs den ännu då tiden inte funnits MEN! jag förstår ni är upprörda när ni vet hur det hela började. Ni är så fina som tänker på mig och är som stora frågetecken. Det gjorde ont i början, fruktansvärt ont eftersom det var min idé. Jag bryr mig inte längre, som ni vet har jag annat att lägga min energi på, men skall se om jag hinner idag eftersom ni tycker jag är för snäll med detta :) Vi får se. Kram till er alla.

Trots regnet!

Ha en underbar dag.