Vår dotter vägde mellan 40-42kg pga undernäring pga sin svåra Endomtrios som läkaren/na inget kunde göra något åt under våren, sommaren, hösten 2013, jag var säker på att vi skulle förlora henne, Skrev om det i min blogg. JAG ÄR SÄKER PÅ ATT VÅRAT BESLUT 30 minuter efter vi varit inne på Uppsalas EndometriosCentrum,// där "GURUN" med blotta ögat sade att hon inte hade Endometrios, fast hon vart diagnostiserad sommaren 2013 att hon hade den svåraste graden Endometrios som de inget kunde göra ngt åt här i stan, så de avbröt op.//  ATT FARA UTOMLANDS MED HENNE, det var nog hennes räddning. Läkaren i Athen hittade samma fynd OCH DIAGNOSEN SVÅRASTE GRADEN ENDOMETRIOS. "GURUN" I UPPSALA KANSKE HAR GÅVAN X-RAY EYE.....November 2015 hade Emilias bror skrivit detta "nedan" då, i min blogg, upptäckte det inlägget TYVÄRR! flera månader efteråt. Det stör mig att de värderade hans syster som en tumvante med hål i. Jag undrar hur han och hans fam, mår av denna SKANDAL, idag. Hans systers liv var inte värt mer än 50.000Kr. Hade detta varit USA är jag säker på att det blivit miljontals dollar i skadestånd. Även, som han säger, inget kan värdera Emilia i pengar, det håller jag med om, MEN! DET är en SKANDAL!!!!! SKÄMS DJÄVLA SVERIGES ENDOMETRIOS VÅRD. Jag är säker på att det finns fler ENDOMETRIOSdödsfall, MEN SOM MÖRKAS.......


Daniel Wellsten:
Det där var min syster.....
 
Om tidningarna skulle skriva om alla fem som begcks i Miias fall, skulle det bli tjocklek "Krig och fred"
 
De tog min syster ifrån mig; jävla läkare, & när vi stämde & processade det så fick vi avslag på avslag "sjukhuset hade inte gjort ngt fel", enligt sjukvårdsförsäkringen, men till slut fick vi skamsumman 50.000.-
 
Vi var inte ute efter pengar i sig, utan att det skulle SVIDA för sjukhuset/ staten som tillåter sådant att hända!
Vi fick en skamsumma "för att täcka begravning & det runt om"....

http://www.aftonbladet.se/halsa/article14269375.ab