DET VI PLANERADE BLEV INTE AV, IGEN !!!!! Det gör ont i oss att se henne återigen ligga i denna säng med dessa smärtor.

Evelina fyller 30år om några dagar, i våras planerade hon vilka hon skulle bjuda med bordsplaceringar och mat och om vi skulle sitta på Gräsmattan, uterummet eller på altan. NU BLIR DET INGET DÅ HENNES SMÄRTOR FÖRVÄRRATS, HON VÅGAR INTE PLANERA FÖR ATT SEDAN AVBOKA alla..

Hon är trött på att sjukvården bestämmer över hennes liv, de har bromsat upp det så länge nu. Vi har gjort våran del med att åka utomlands 3 ggr för hennes endo-operationer för att hon skall komma igen med att ta nya tag för studier, jobb. Här hemma vet vi att den Op hon önskar sig då inget hjälper på henne i medicinväg gjorts på flera vi pratat med på sociala endomedier, de har inte behövt kämpa med att få den, de har blivit erbjudna den Op oavsett deras ålder, eftersom de provat alla tänkbara sätt för att de skulle bli av med smärtor, endometriostillväxten, men efter förra mötet med läkaren vet vi nu varför de vägrat, det är pga av mig, mitt kämpande för vår dotter. Förmodligen tror de att det är JAG som vill att Evelina skall Operera bort allt, så är förmodligen deras tolkning, och om det är så, då har de inte Evelina som patient i fokus, utan mitt kämpande för henne i i fokus, min desperation för hennes välbefinnande. Om de visste vad hon berättar för oss hur hon känner om sina aggressiva smärtor så skulle de förstå vad hon går igenom, inte tänka på vad mamma och pappa antas säga till sin 30åriga dotter. Hon är 30år, ingen kan bestämma över henne, det kan jag lova er. Vi pratar om ALLT. Vi oroar oss över henne så mkt. Ni varken ser eller hör hur hennes liv är, så anta inte ens en massa som ni sedan tar allvarliga beslut på. Det är vår dotters liv det handlar om, hennes beslut efter år av kämpande mot sina smärtor som kommit tillbaka efter dryga året efter Op i Athen, men det har det varit värt för henne, då har hon levt i en vilopaus från smärtor, kroppen och psyket har återhämtat sig för nästa smärtfas. DET finns faktiskt föräldrar som gör allt för sina barn, misstolka aldrig det. Glöm aldrig det.

Nu håller jag på med planeringen om min idé för att få in massor med pengar till Endometriosforskningen. Jag tror på den. Det är flera som gör.