Jag brukar inte svära men jag vill det i denna blogg, det är det enda sättet jag kan få utlopp på. Alla läkare vill jag ställa till svars. Allt jävla slarv ni utsatt min dotter för, jag ställer er alla vi mött till svars för att hon nu har den svåraste graden endometrios för att ni har NOLL jävla koll på Endometrios, alla tårar, alla spydigheter, all nonchalans, allt onödigt slit, om ni skött det ni ska, det ni ska på gynmottagningen, hade hon och hennes medsystrar mått bättre om ni engagerat er för detta jävla fenomen ENDOMETRIOS. Politiker och läkare vet att detta är ett av det största problemen i Sverige, men vad gör ni????? Jo! ni sticker huvudet i snön var dag som om det vore en jävla istid dag ut och dag in året runt. Endometriosföreningen ! ni lovade flera ggr att hjälpa oss men det var bara en massa tomma löften. Visst ! ni är en ideel förening men för fan håll käften om ni vet att ni sviker folk om och om igen. Jag är inte den enda med den erfarenheten, visst ! det är bra att ni finns men ni måste tänka på att det är människor ni har att göra med med stor stress och press så lova inget ni inte vet kommer att ske TACK!

Mår jag bättre av att svära och sjunka till denna låga nivå ? NÄE ! inte ett skit.......